main logo
1944

Maria Ciobanu: Vă felicit, nisporeneni! Ați rămas doar cu alesul

După ce Vladimir Plahotniuc a părăsit Partidul Democrat (PDM) au fost declarate multe păreri și opinii. Maria Ciobanu, deputata blocului ACUM, nu a ezitat să vină cu un mesaj către locuitorii raionului Nisporeni.

Maria Ciobanu: Vă felicit, nisporeneni! Ați rămas doar cu alesulFoto: google.com

Astfel, pentru că Vlad Plahotniuc a câștigat alegerile pe circumscripția respectivă, Maria Ciobanu a adresat un mesaj într-o postare pe Facebook celor, pe care l-au ales, transmite Știri.md:

„Dragi nisporeneni, alesul vostru, Plahotniuc, zice că nu depune mandatul de parlamentar, deoarece nu este al lui, ci al celora care l-ați votat masiv... 

Eu am o întrebare, dacă nu vă este cu bănat. Când și cât timp l-ați văzut pe Plahotniuc în sala de ședințe a Parlamentului, participând la dezbateri, ținând discursuri, având luări de cuvânt, amendamente etc. pe marginea proiectelor de legi sau hotărâri? 

Ortacii lui de partid îi înregistrau prezența, iar el cine știe prin care întuneric își căuta de treburile sale preferate, și anume, pe cine să mai pună la dubă, să șantajeze, să stoarcă bani mulți, cât mai mulți din tot și din toate! De ce nu îl trimiteți în Parlament să vă reprezinte interesele, să facă o opoziție dură, constructivă Guvernului ACUM? 

Știți bine că nu o va face, întrucât alesul vostru, Plahotniuc, nu are în sânge deprinderea de a lucra la lumină, de aceea va sta acolo, în împărăția sa, peste hotarele statului Republica Moldova, stat, pe care l-a muls până la epuizare.
Vă felicit, nisporeneni, pentru alegerea făcută. V-ați ales doar cu ALESUL!”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării