main logo
5872

Maria Ciobanu, despre deputații PDM: Niciunul nu vrea binele cetățenilor

Deputata Maria Ciobanu a criticat dur democrații după ce aceștea și-au ales cei 11 vicepreședinți noi în cadrul Consiliul Politic Național al PDM.

Maria Ciobanu, despre deputații PDM: Niciunul nu vrea binele cetățenilorFoto: știri.md

Potrivit deputatei, democrații vreau să preia putera în stat cu orice preț și toate promisiunile lor sunt deșarte, transmite Știri.md.

Ciobanu a dezvăluit intențiile adevărate ale lui Filip, Candu și Diacov. După părerea deputatei, fiecare din ei doresc să obțină un post care le-ar deschide accesul spre conducere.

"Cine seamănă vânt culege furtună!" Bine spus... Așa e, domnule Candu? Acei care am reușit să vă cunoaștem apucăturile, privind poza de mai jos, putem spune cu exactitate ce gândiți Dvs., dar și ortacii de partid Diacov și Filip. Jizdan nu contează. 

Niciunul dintre Dvs. nu îi vrea binele cetățeanului. Domnul Diacov vrea la guvernare. Cu oricine, principalul, la treucă. 

Pavel Filip este încă speriat și se pare că are motive serioase să fie neliniștit. De aceea și vrea portofolii în Guvern și nu oricare portofolii. 

Dvs., domnule Candu, nu îi puteți ierta lui Dodon trădarea. Atunci când spuneți că PDM a făcut alianțe doar cu partide politice de dreapta, nu uitați să spuneți întreg adevărul. PDM a demis toate guvernele de la 2010 încoace. La aceste lucruri se reduce "filosofia" voastră politică!”, a comentat Maria Ciobanu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării