main logo
11118

Marcela Paladi se lansează în politică. La ce funcție aspiră tânăra

Marcela Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare, în urma accidentului grav de pe Viaductul din Chișinău, la începutul lunii februarie, se lansează în politică. Tânăra va candida pentru funcția de consilier în cadrul CMC.

Marcela Paladi se lansează în politică. La ce funcție aspiră tânăra

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Marcela Paladi, a postat o poză în care este alături de președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat și a scris că va candidat din partea PLDM, transmite Știri.md.

Tânăra a mai scris că s-a alăturat PLDM-ului cu ani în urmă, fiind membră a tineretului liberal-democrat. Ea a menționat că cunoaște echipa formațiunii politice, adăugând că știe scopurile pe care de are.

„PLDM este unicul partid din care am făcut parte vreodată. M-am alăturat PLDM-ului cu ani în urmă, fiind membră activă a tineretului liberal-democrat. Cunosc bine această echipă, ştiu ce scopuri are şi ele consună perfect cu scopurile mele. Dar merg în CMC nu pentru a reprezenta partidul sau interesele de partid, ci pentru a soluţiona problemele oamenilor. Sunt sigură că voi beneficia de suportul plenar al colegilor liberal-democraţi, dar și altor consilieri în implementarea tuturor acelor idei cu care merg în Consiliul Municipal Chişinău”, a scris Marcela Paladi.

Știri.md amintește că, în noaptea de 5 spre 6 februarie, pe bulevardul Dacia a avut loc un accident. Mașina în care se aflau Marcela și prietena ei a fost lovită din spate de un alt autoturism. Marcela a coborât din mașină pentru a pune un semn de avertizare. În timp ce îl căuta în portbagaj, o a treia mașină a intrat în ea. Fata a rămas blocată între mașini. A fost transportată la spital în stare gravă, ambele picioare fiindu-i amputate.

La 3 mai, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a pronunțat o sentință împotriva șoferului Gheorghe Begu care a lovit-o pe Marcela pe viaduct. Acesta a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare. Condamnatul va petrece doi ani în penitenciar deschis, iar după aceea va putea ieși în libertate, dar cu un termen de probă de trei ani. Dacă bărbatul va comite o altă infracțiune în această perioadă, el va fi trimis din nou la închisoare pentru restul de un an și șase luni.

Marcela Paladi a călătorit în Germania, unde a fost supusă unei reabilitări costisitoare, iar câteva luni mai târziu a făcut primii pași pe noile sale proteze.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării