main logo
437

Mandat încheiat. Ambasadorul Rusiei a adus cadouri la Tiraspol

Ambasadorul Rusiei în Moldova, Farit Muhametşin, care îşi încheie misiunea diplomatică în RM, a efectuat o vizită de rămas bun la Tiraspol şi a transmis cadouri elevilor de la Şcoala militară "Suvorov", precum şi scaune cu rotile pentru persoanele cu dizabilităţi din Transnistria.

Mandat încheiat. Ambasadorul Rusiei a adus cadouri la Tiraspol

Diplomatul a fost primit de preşedintele autoproclamatei RMN, Vadim Krasnoselski, "pentru a face bilanţul cooperării de ani de zile", transmite Știri.md cu referire la Infotag.

Liderul de la Tiraspol el a menţionat "marea contribuţie a lui Farit Muhametşin la consolidarea şi dezvoltarea relaţiilor ruso-transnistrene", numind interacţiunea cu el drept "productivă, iar comunicarea - plăcută". 

La rândul său , diplomatul rus şi-a exprimat recunoştinţa faţă de şeful Transnistriei pentru "buna atitudine şi emoţiile absolut pozitive care au fost aduse de comunicare şi cooperare".

Potrivit lui, "la deservirea consulară în Transnistria se află 220 mii de ruşi locali, dintre care 37 mii beneficiază de pensie rusească (aproape fiecare al treilea pensionar local - "I."). Muhametşin a promis că "proiectele umanitare ruse vor continua, iar în a doua jumătate a anului vor fi finanţate alte noi programe".


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării