main logo
1781

Maia Sandu va merge din nou în România: A fost invitată la o gală

Zece personalități feminine care contribuie constant la o societate mai echitabilă, mai deschisă și mai incluzivă vor fi premiate la Gala „Women In Economy”, care beneficiază de sprijin european. Printre acestea se regăsește și președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Evenimentul va fi organizat la 5 martie curent, la Ateneul Român din București.

Maia Sandu va merge din nou în România: A fost invitată la o galăPreședintele Republicii Moldova Maia Sandu/Foto: Presedinte.md

Anunțul a fost făcut de organizatoarea Galei, Cristina Chiriac, președintele Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin CONAF, transmite Știri.md cu referire la romania-actualitati.ro.

„Vom avea un moment special, mi-am dorit tare mult să o avem alături de noi pe Maia Sandu, care este președintele Republicii Moldova. Și cu extrem de mare onoare și recunoștință, vă pot spune în premieră că avem garantată prezența doamnei președinte la Gala Women In Economy. În definitiv suntem același popor și, din foarte multe puncte de vedere, Republica Moldova reprezintă un model de succes pentru România. Și aici mă refer la cotele de gen și faptul că au reușit cu demnitate un progres remarcabil și anume acela de a avea femei în toate forurile politice și economice, având acum chiar și un guvernator de Bancă Națională femeie din România, Anca Dragu”, a declarat Cristina Chiriac.

Potrivit sursei citate, zece personalități feminine, care contribuie constant la o societate mai echitabilă, mai deschisă și mai incluzivă, vor fi premiate la această gală, care beneficiază de sprijin european. Tema galei din acest an este „We dream, we can, we lead!”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării