195
0
Maia Sandu se va întâlni cu Angela Merkel săptămâna viitoare la Berlin
195
0

Premierul Maia Sandu va fi pe 16 iulie la Berlin, într-o vizită oficială, care include o întrevedere „substanțială” cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat Europei Libere, ambasadorul Oleg Serebrean.

Despre vizita prim-ministrului la Berlin, a anunțat ambasadorul Oleg Serebrean într-un interviu acordat pentru Europaliberă, transmite Știri.md.

„Programul vizitei doamnei prim-ministru este definitivat, 16 iulie (...). Va avea o întrevedere destul de lungă, consistentă cu cancelarul federal, doamna Merkel, o întrevedere cu președintele Bundestagului, domnul Schäuble, o întrevedere cu ministrul afacerilor europene, domnul Michael Roth, de asemenea un program la fundația „Konrad Adenauer”.

Pe data de 15 iulie va mai fi și o întâlnire cu reprezentanții comunității moldovenești din Germania la ambasada Republicii Moldova din RFG și contăm de asemenea pe câteva întâlniri cu reprezentanții presei germane, presei de primă mână din Germania”, a declarat Oleg Serebrean, ambasadorul R.Moldova la Berlin.

Citește și
article image
De ce deputații ACUM văd în acordul cu PSRM un fel de rău...
5
561
article image
Sandu, despre plecarea lui Țîcu: Face un deserviciu...
7
1329
article image
Maia Sandu: E mare păcat că Plahotniuc a furat frecvenţa...
2
1285
article image
Guvernul: Momente-cheie ale vizitei premierului Maia Sandu...
3
827