main logo
416

Maia Sandu se va întâlni cu Angela Merkel săptămâna viitoare la Berlin

Premierul Maia Sandu va fi pe 16 iulie la Berlin, într-o vizită oficială, care include o întrevedere „substanțială” cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat Europei Libere, ambasadorul Oleg Serebrean.

Maia Sandu se va întâlni cu Angela Merkel săptămâna viitoare la Berlin

Despre vizita prim-ministrului la Berlin, a anunțat ambasadorul Oleg Serebrean într-un interviu acordat pentru Europaliberă, transmite Știri.md.

„Programul vizitei doamnei prim-ministru este definitivat, 16 iulie (...). Va avea o întrevedere destul de lungă, consistentă cu cancelarul federal, doamna Merkel, o întrevedere cu președintele Bundestagului, domnul Schäuble, o întrevedere cu ministrul afacerilor europene, domnul Michael Roth, de asemenea un program la fundația „Konrad Adenauer”.

Pe data de 15 iulie va mai fi și o întâlnire cu reprezentanții comunității moldovenești din Germania la ambasada Republicii Moldova din RFG și contăm de asemenea pe câteva întâlniri cu reprezentanții presei germane, presei de primă mână din Germania”, a declarat Oleg Serebrean, ambasadorul R.Moldova la Berlin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării