main logo
1357

Maia Sandu s-a întâlnit cu mai mulți deputați europeni: Despre ce au discutat

Președintele țării a avut o întrevedere cu eurodeputații Andrius Kubilius, șeful delegației Parlamentului European la Euronest, Andrej Halicki și Siegfried Mureșan.

Maia Sandu s-a întâlnit cu mai mulți eurodeputați: Despre ce au discutatFoto: Facebook.com

Potrivit șefei statului, discuțiile au avut loc în această dimineață, transmite Știri.md.

"Am transmis europarlamentarilor recunoștința mea pentru sprijinul instituțiilor europene în aducerea vaccinului în Republica Moldova și asigurarea sistemului nostru de sănătate cu echipamente de protecție și utilaje medicale care salvează vieți.

Am discutat și despre agenda cu Uniunea Europeană, despre situația politică din Republica Moldova și pregătirile pentru alegerile anticipate. 

Este foarte important să asigurăm tuturor cetățenilor Republicii Moldova, indiferent unde se află, dreptul și posibilitatea de a vota. Mi-am exprimat speranța că suficienți oameni vor sprijini la alegeri transformarea Republicii Moldova într-un stat modern. 

Acest lucru ne va permite să pornim o reformă veritabilă a justiției și un efort conjugat anticorupție în țară. Iar odată cu deblocarea asistenței externe, vom putea lansa planul de recuperare economică a Republicii Moldova și moderniza țara. Contăm pe sprijinul partenerilor noștri europeni în realizarea acestei viziuni", a scris Maia Sandu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării