main logo
4931

Maia Sandu: Reforma justiției, prioritatea nr.1 a mandatului meu

Reforma justiției și combaterea corupției rămân prioritatea nr. 1 a mandatului meu.

Maia Sandu: Reforma justiției, prioritatea nr.1 a mandatului meuFoto: știri.md

O declarație în acest sens a fost făcută de președinta Maia Sandu, în cadrul unei întrevederi neformale cu liderii de opinie preocupați de reforma justiției și combaterea corupției, transmite Știri.md.

Potrivit unui comunicat al Președinției, șefa statului le-a vorbit liderilor de opinie despre eforturile pe care Președinția le întreprinde pentru a dinamiza procesele atât în plan intern, în discuțiile cu instituțiile naționale de profil, cât și în dialogul cu partenerii externi.

Participanții la discuție - reprezentanți ai mass-media și ai sectorului asociativ - și-au expus propria lor viziune asupra domeniilor cele mai vulnerabile în materie de riscuri de corupție. 

Ei au menționat că societatea așteaptă schimbări calitative în sectorul justiției, lipsa acestora fiind o adevărată provocare la adresa securității statului, dar și a fiecărui cetățean în parte.

"Maia Sandu a menționat că reforma justiției și combaterea corupției rămân prioritatea nr. 1 a mandatului ei și că mizează mult pe susținerea cetățenilor, dar și a partenerilor de dezvoltare, care sunt dispuși să ne ajute în continuare", se arată în comunicat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării