main logo
527

Maia Sandu răspunde acuzațiilor din dosarul Open Dialog: E o farsă

Lidera formațiunii PAS, Maia Sandu, a răspuns acuzațiilor legate de dosarul „Open Dialog”. În opinia politicianului, întregul dosar reprezintă o „farsă” prin care oponenții politici ar încerca să discrediteze formațiunea condusă de fostul ministru al Educației.

Maia Sandu răspunde acuzațiilor din dosarul Open Dialog: E o farsă

Maia Sandu a reacționat la declarațiile făcute de către președintele comisiei de anchetă, deputatul Igor Vremea, care a anunțat că raportul privind presupusa imixtiune a Fundației „Open Dialog” în politica internă a Republicii Moldova urmează a fi prezentat în Plenul Parlamentului. Raportul analizează presupusele legături dintre ONG-ul Ludmilei Kozlowska și achitarea costurilor de călătorie în cadrul unui eveniment la care a participat Maia Sandu, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

„Trebuie să recunosc că ei sunt foarte creativi. Dacă îi asculți, concluzia care se cere este că banii din furtul miliardului s-au regăsit în biletul Chișinău - Bruxelles. Deci a fost un bilet cam scump. Cred că, chiar dacă zburam cu o rachetă cosmică, nu costa un miliard”, a ironizat președintele formațiunii PAS la emisiunea „Politica” de la TV8. 

În opinia fostului ministru al Educației, este vorba de un subiect creat artificial cu scopul de a discredita PAS în ajunul alegerilor din 24 februarie 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării