main logo
850

Maia Sandu: Partidul Șor a primit o sarcină clară de la Kremlin - să răstoarne puterea

Partidul "Şor" a primit o sarcină clară de la Kremlin - să răstoarne guvernarea din Moldova.

Maia Sandu: Partidul Șor a primit o sarcină clară de la KremlinFoto: Colaj Știri.md

Potrivit "INFOTAG", preşedintele Maia Sandu a afirmat acest lucru în discursul său de vineri în faţa parlamentului, transmite Știri.md.

Ea a spus că, în timp ce Ucraina suferă din cauza ororilor războiului, "există deputaţi în parlament angajaţi de forţele ostile de la Kremlin cu unicul scop de a declanşa haosul şi războiul".

"Războiul a fost condamnat de întreaga lume, iar în parlament sunt deputaţi care nu văd nimic rău în invadarea Ucrainei, există partide care n-au condamnat încă războiul. Aceştia sunt agenţi ai Kremlinului care, după ce au furat miliarde, acum folosesc nevoile cetăţenilor pentru a-şi salva propria piele şi a distruge în continuare Moldova. Ei folosesc minciunile şi neînţelegerile pentru a opri Moldova din parcursul său european", a spus Sandu.

Preşedintele a spus că acum unii politicieni "fac deja tot posibilul să vândă ţara Kremlinului pentru a reveni la putere şi a continua să sufoce Moldova".

"Atât hoţii-vânzători ai ţării, cât şi Kremlinul au un singur scop: să slăbească Moldova pentru a o folosi cum le este convenabil. Din păcate, în parlament sunt deputaţi care nu reprezintă poporul, ci reprezintă hoţii de miliarde. S-au vândut oligarhilor şi vor să vândă Moldova. Grupul Şor are o sarcină clară de la Kremlin şi FSB - să aducă războiul în Moldova. Scopul lor este să organizeze destabilizarea şi să răstoarne cu forţa guvernarea aleasă democratic", a spus Sandu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării