main logo
892

Maia Sandu nu-și va dona primul salariu de deputat. Ce a făcut cu banii

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a anunțat că nu va urma trendul și nu-și va dona primul salariu de deputat, așa cum au promis parlamentarii democrați și cei din Partidul Șor.

Maia Sandu nu-și va dona primul salariu de deputat. Ce a făcut cu baniiMaia Sandu nu-și va dona primul salariu de deputat. Ce a făcut cu banii

Mai mult, lidera PAS a catalogat acțiunile colegilor săi drept populiste. Subiectul a fost discutat în cadrul emisiunii Cutia Neagră, de la TV8, transmite Știri.md

„Fiecare cu treaba lui. Ei ar trebui să nu fure și atunci ar face un lucru mai bun. Un salariu poate fi donat, mai multe nu, dar atunci când o fac pentru lucruri populiste – e treaba lor”, a menționat aceasta.

Totodată, Maia Sandu a declarat că continuă să trăiască din economii, iar munca pe care o depune zilnic este una de voluntariat.

„Dacă consultați declarația de avere din 2015, de când am plecat din Guvern – suma s-a micșorat foarte mult. Nu am avut alt venit. Eu am lucrat (n.r. în acest timp), dar am făcut voluntariat. Dacă mă întrebați pe mine pentru ce am cheltuit banii (n.r. din primul salariu de deputat) – pot să vă spun. Am fost și am plătit o parte din costurile de reparație a mașinii după campania electorală. Drumurile eu le știu pe de rost. Pot să le spun celor care au promis „drumuri bune”, să le spun câte gropi și unde sunt”, a punctat președinta PAS.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării