main logo
514

Maia Sandu: Moldova are nevoie mai mult ca niciodată acum de susţinerea SUA

Acum, mai mult că niciodată, avem nevoie de sprijinul SUA în lupta împotriva corupției, spălării banilor, contrabandei la nivel regional și monopolurilor.

Maia Sandu: Moldova are nevoie mai mult ca niciodată de susţinerea SUA

Declarația a fost făcută de prim-ministrul Maia Sandu, în cadrul întrevederii cu subsecretarul de Stat al SUA, David Hale, transmite Știri.md.

Șefa Executivului și-a exprimat recunoștința față de Statele Unite ale Americii pentru sprijinul constant acordat țării noastre și speranța că SUA va fi în continuare alături de Republica Moldova. 

„Azi, mai mult că niciodată, avem nevoie de sprijinul SUA în lupta împotriva corupției, spălării  banilor, contrabandei la nivel regional și monopolurilor. Guvernul actual, spre deosebire de guvernul precedent, are voința politică de a opri toate aceste fărădelegi și scheme ilegale. În acest sens contăm foarte mult pe cooperarea cu Guvernul SUA în domeniul organelor de drept, al luptei cu corupția și în sectorul justiției”, a declarat Prim-ministrul Maia Sandu.

La rândul său, Subsecretarul de Stat al SUA, David Hale, a apreciat eforturile Guvernului în realizarea reformelor, beneficiile cărora vor fi resimțite în mod direct de cetățeni. 

David Hale a reconfirmat sprijinul SUA pentru realizarea programelor de modernizare a Republicii Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării