main logo
1212

Maia Sandu îl cheamă din nou la dezbateri pe Igor Dodon

Candidata PAS la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie îl cheamă din nou la dezbateri pe Igor Dodon.

Maia Sandu îl cheamă din nou la dezbateri pe Igor DodonColaj: știri.md

Într-un anunț pe o rețea de socializare, PAS îl invită pe Igor Dodon la dezbateri publice la data de 27 octombrie, ora 10:00, transmite Știri.md.

"Oamenii au dreptul să cunoască ce a făcut pentru ei președintele țării timp de 4 ani și cum are de gând să rezolve problemele concrete ale familiilor, tinerilor, agricultorilor, medicilor, profesorilor, pensionarilor.

Înțelegem că Dodon nu are răspunsuri referitoare la conținutul „kulioacelor” primite și nici la costul concediilor în țări exotice. De aceea, îl chemăm, repetat, la o dezbatere pe probleme economice. Dodon nu poate pretinde la un nou mandat dacă nu vine cu o viziune clară despre crearea locurilor de muncă, majorarea salariilor și creșterea nivelului de trai.

Marți, pe 27 octombrie, la ora 10:00, îl chemăm pe Dodon la o dezbatere despre cele mai urgente și importante probleme prin care trec oamenii", anunță PAS.

Știri.md reamintește că candidatul PAS, Maia Sandu, l-a invitat la data de 9 octombrie pe contracandidatul său, Igor Dodon, la o dezbatere publică în perioada 26-30 octombrieulterior candidatul independent, Igor Dodon, a declarat că nu va merge la dezbateri, indiferent de cine este chemat, până la data de 1 noiembrie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării