main logo
10739

Maia Sandu: Igor Dodon va sfârși cam ca Vlad Plahotniuc

Igor Dodon va sfârși cam ca Vlad Plahotniuc. Declarația a fost făcută de liderul PAS, Maia Sandu, în cadrul unui interviu realizat de vloggerul Dorin Galben.

Maia Sandu: Igor Dodon va sfârși cam ca Vlad PlahotniucColaj: știri.md

"Igor Dodon va sfârși cam ca Vlad Plahotniuc. Dar eu sper să dea răspuns justiției și să nu se ascundă de ea", a declarat Maia Sandu, transmite Știri.md.

"Dodon calcă pe altă greblă: el își imaginează că construiește un sistem similar ca al lui Voronin, dar face ceea ce a făcut Plahotniuc și își imaginează că e mai isteț și nu va sfârși așa ca Plahotniuc. Nu văd altă explicație din momentul în care a spus că mai bine să dețină el multe televiziuni decât Plahotniuc", a menționat liderul PAS.

Ulterior, Maia Sandu a declarat că locul lui Igor Dodon este la pușcărie și că actulul președinte al țării este un om frustrat.

Totodată, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, consideră că președintele Igor Dodon reprezintă, actualmente, cea mai mare amenințare la adresa Republicii Moldova, un „al doilea Plahotniuc” de care trebuie să fie scăpată țara.

Președintele țării, Igor Dodon, nu a comentat, deocamdată, acuzațiile recente ale celor doi politicieni, dar anterior a menționat că liderii Blocului ACUM caută mereu un dușman pentru că s-a obișnuit deja să lupte împotriva cuiva, în loc să vină cu idei noi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării