main logo
7562

Maia Sandu: Dodon încearcă să dea foc la țară. Așa se răzbună pe oameni

Președinta aleasă a R. Moldova, Maia Sandu, s-a adresat lui Igor Dodon și guvernului său în Piața Marii Adunări Naționale.

Maia Sandu: Dodon încearcă să dea foc la țară. Așa se răzbună pe oameniFoto: știri.md

Într-o cuvântare, Maia Sandu a reiterat faptul că Dodon ne face de rușine peste tot în lume și că acest dezmăț trebuie oprit, transmite Știri.md.

„Dodon și oamenii lui sunt cei care ne fac de rușine peste tot în lume.

Supărat că nu a reușit să amăgească oamenii și de data asta, Igor Dodon încearcă să dea foc la țară. Să ne țină în izolare internațională, să facă viața oamenilor și mai grea.

Așa se răzbună el pe oameni, pentru că nu l-au votat. Așa încearcă să se țină de putere. Pentru ca să poată el și camarazii să fure nepedepsiți. Împreună cu Șor au transformat Parlamentul într-o găinărie.

Este o rușine ce fac. Acest dezmăț trebuie oprit.

Unicul mod cum putem opri acest atac, sunt alegerile anticipate. Cea mai scurtă cale spre anticipate, este demisia Guvernului.

Vreau să-l întreb pe premierul Chicu, dacă-i place să fie Guvernul lui Șor, al expiratului Dodon, dacă vrea să protejeze acest Parlament compromis?

El trebuie să meargă în demisie și să pornească mecanismul de alegeri parlamentare anticipate. Nu vor reuși să ne oprească, vom merge până la capăt. Vă mulțumesc că ați rezistat în această perioadă!”, a afirmat Maia Sandu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării