main logo
610

Maia Sandu, discuție cu Majestatea Sa Margareta despre parcursul european

Președintele Republica Moldova, Maia Sandu, a avut o discuție cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României.

Sandu, discuție cu Majestatea Sa Margareta despre parcursul europeanFoto: deschide.md

În cadrul discuției, Majestatea Sa Margareta și-a exprimat susținerea pentru parcursul european al Republicii Moldova, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

„A fost o onoare să discut cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României. Am mulțumit Familiei Regale a României pentru sprijinul oferit Republicii Moldova de-a lungul anilor, inclusiv pentru susținerea parcursului nostru european”, notează Maia Sandu într-un mesaj pe Twitter. 

Casa Regală a României a avut întotdeauna o contribuție deosebită pentru dezvoltarea Republicii Moldova, oferind sprijin umanitar, social, cultural și diplomatic.

În decembrie 2020, când Maia Sandu a fost aleasă președinte al Republicii Moldova, Custodele Coroanei României menționa într-un mesaj de felicitare pentru noul șef de stat: „Și, atunci când sunt întrebată dacă România are vreun fel de „agendă secretă” în Moldova, răspund mereu: da, agenda noastră este să vedem o Republica Moldova prosperă, capabilă să decidă pe cont propriu și fără nicio intervenție străină în privința destinului său viitor”. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării