main logo
502

Maia Sandu despre remanierile anunțate de PD: Dodon are ocazia să se mai dea în spectacol

„Silvia Radu are o problema mare cu integritatea. Dodon are ocazia să se mai dea în spectacol. El este un președinte extrem de slab".

Maia Sandu: Dodon are ocazia să se mai dea în spectacol

Asta spune Maia Sandu despre remanierile anunțate de PD și despre refuzul președintelui de a numi cei doi miniștri. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii InPROfunzime.

"Sunt foarte aproape de alegerile din iarnă și nu pot if interpretate  o încercare disperată de a scgimba ceva. Această guvernare este antipopulară

Am văzut de fel de miniștri au adus. Acum, tot cu această reciclare se ocupă. Ei nu au cadre și acum vor  arate  pot  convingă oameni integri, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Silvia Radu are o problema mare cu integritatea. PD nu are idei. Au făcut sondaje care au arată această cădere. Sunt niște încercări distragă atenția.

Igor Dodon are ocazia se mai dea în spectacol. El este un președinte extrem de slab, are și el o problema meargă în față alegătorilor explice de ce nu a luptat cu oligarhia.

El nu poate decât meargă în vacanțe și facă jocul Partidului Democrat”, a declarat Maia Sandu.

Igor Dodon refuză -i numească pe Silvia Radu și pe Nicoale Ciubuc în funcția de miniștri. Pavel Filip afirmă refuzul lui Dodon este unul ridicol și populist și se va adresa din nou la Curtea Constituțională

În replică Dodon îi acuză pe democrați își amintesc de nevoile poporului, doar înainte de alegeri.

Șeful statului a semnat ieri, decretele cu privire la demiterea ministrului Agriculturii  Liviu Volconovici și ministrei Sănătății, Svetlana Cebotari. 

Marți, premierul a declarat a discutat cu Igor Dodon și se arată sigur  acesta va acceptă propunerile, pentru a putea fi evitat un nou blocaj instituțional.

Anterior, după ce a refuzat repetat  investească miniștri propuși de PDM, Igor Dodon a fost suspendat temporar din funcție

Asta în urmă unei decizii a Curții Constituționale, iar decretele de numire a noilor miniștri au fost semnate de președintele Parlamentului, Andrian Candu

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării