main logo
775

Maia Sandu, despre funcțiile de miniștri la Sănătate și Agricultură

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, este de părere că partidul de la guvernare nu poate convinge persoane integre să ocupe funcții publice și îi mai oferă ocazia „președintelui extrem de slab”, Igor Dodon, să se dea „în spectacol”.

Maia Sandu, despre funcțiile de miniștri la Sănătate și Agricultură

Maia Sandu a declarat ieri-seară, în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la „Pro TV Chișinău”, că prin remanierile anunțate, Partidul Democrat ar intenționa să „distragă atenția” societății, fiindcă alegerile parlamentare sunt aproape, transmite Știri.md cu referire la ziarulnational.md. 

„Această guvernare este antipopulară. Am văzut ce fel de miniștri au adus. Acum tot cu această reciclare se ocupă. Ei nu au cadre și acum vor să arate că pot să convingă oameni integri. Silvia Radu are o problemă mare cu integritatea. PD nu are idei. Au făcut sondaje care au arătat această cădere. Sunt niște încercări să distragă atenția”, a comentat lidera PAS.

Faptul că președintele Igor Dodon nu a acceptat candidatura Silviei Radu pentru funcția de ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, dar și pe cea a lui Nicolae Ciubuc la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, ar fi doar un joc. 

„Igor Dodon are ocazia să se mai dea în spectacol. El este un președinte extrem de slab, are și el o problemă ca să meargă în fața alegătorilor să explice de ce nu a luptat cu oligarhia. El nu poate decât să meargă în vacanțe și să facă jocul Partidului Democrat”, crede Maia Sandu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării