main logo
4742

Maia Sandu: Demisia mi-o cer hoții și marii corupți

Președintele Maia Sandu a declarat, cu privire la protestele organizate de Partidul Șor, că demisia i-o cer "hoții și marii corupți".

Maia Sandu: Demisia mi-o cer hoții și marii corupțiFoto: știri.md

Într-un briefing de presă, președintele a menționat că "cei care înțeleg că va fi o finalitate în dosarele de investigație îmi cer demisia", transmite Știri.md.

"Demisia mi-o cer hoții și marii corupți, cei care nu vor să ducem mai departe reforma justiției și ei să ajungă să răspundă, să restituie banii pe care i-au furat. Dacă ar întoarce acum acești bani, ne-am descurca mai ușor în contextul crizei energetice, le-am putea oferi oamenilor compensații mult mai mari.

Cei care se simt cu musca pe căciulă, care înțeleg că va fi o finalitate în dosarele de investigație, îmi cer demisia. Le-am promis oamenilor să facem ordine în justiție și să-i vedem pe cei corupți la închisoare conform proceselor intentate de Procuratură și confirmate de instituțiile de justiție. Asta vom face, în pofida lucrurilor pe care le vor face hoții", a declarat Maia Sandu.

Menționăm că la protestul de duminică, 25 septembrie, ar fi participat peste 45.000 de oameni, susțin cei de la Partidul Șor. Poliția Națională însă i-a contrazis pe cei de la Partidul Șor și a oferit alte cifre, mult mai mici. „Este o acțiune organizată din bani murdari”, este reacția Guvernului la protestul din fața Parlamentului și Președinției.

Oamenii sunt nemulțumiți față de scumpirile din țară, față de crizele care nu mai contenesc și față de guvernare.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării