main logo
653

Maia Sandu, certată de zeci de primari. Liderul PAS, acuzat de egoism şi aroganţă

Zeci de primari din mai multe raioane ale ţării o acuză pe Maia Sandu de egoism şi aroganţă.

Maia Sandu, certată de primari. Este acuzată de egoism şi aroganţă

Aleşii locali i-au adresat liderului PAS o scrisoare în care îi reproşează că foamea de putere o orbeşte şi nu-i permite să vadă cât de dăunătoare sunt acţiunile ei pentru calea Moldovei spre UE, relatează Știri.md cu referire la publika.md.

Potrivit site-ului hotnews.md, această reacţie a primarilor vine după ce Sandu ar fi exercitat presiuni asupra primarilor care au denunțat la instituțiile europene faptul că liderii opoziției de dreapta îşi atacă propria ţară cu manipulări și minciuni, doar ca să pună mâna pe putere.

În scrisoarea adresată Maiei Sandu de către primari se menţionează că partidul în care ea s-a născut ca politician a adus țara în pragul colapsului financiar și a generat o fraudă uriașă, motiv pentru care partenerii externii ne-au închis ușile. 

Aleşii locali îi reproşează Maiei Sandu că manifestă egoism pentru a putea reveni în fotoliul de ministru şi încearcă să blocheze demersul european al Moldovei, susţinut de actuala Guvernare.

"Orice ați avea de împărțit cu actuala guvernare, strategia dumneavoastră de a propune și de a susține pedepsirea cetățenilor Republicii Moldova de către partenerii externi este total greșită și dăunătoare", susțin primarii care au semnat scrisoare.

Aleşii locali o califică pe Maia Sandu drept un politician fals, clevetitor și incapabil să facă lucruri concrete pentru țară.

"Mulți dintre noi încă își mai amintesc cum ați închis școli fără discernământ, în bătaie de joc față de copii și părinți amărâți. Din păcate, foamea de putere vă face oarbă", se mai menţionează în textul scrisorii.

Maia Sandu nu a răspuns la telefon pentru a comenta mesajul primarilor care au semnat această scrisoare, scrie prime.md

La mijlocul lunii iulie, preşedinţii a 27 de consilii raionale și peste 700 de primari au adresat o scrisoare deschisă în adresa instituţiilor europene prin care au acuzat liderii opoziției că urmăresc compromiterea dezvoltării social-politice a ţării şi blocarea proiectelor sociale şi de infrastructură.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării