main logo
7661

Maia Sandu, către Alexandr Stoianoglo: Vă aștept duminică fără moderator

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj video către Alexandr Stoianoglo. Șefa statului susține că îl așteaptă duminică la dezbaterile electorale, fără moderator.

Maia Sandu, către Alexandr Stoianoglo: Vă aștept duminică fără moderatorFoto: Captură de ecran

„Domnule Stoianoglo, am vrut o dezbatere despre Moldova și soarta țării. Dumneavoastră ați transformat-o într-o dezbatere despre moderator. Nu asta așteaptă moldovenii. Oamenii vor să vadă planul meu și planul dumneavoastră pentru Moldova. Să scoatem moderatorul din discuție. Dumneavoastră sunteți contracandidatul, anume dumneavoastră trebuie să le vorbiți oamenilor”, a declarat Maia Sandu, transmite Știri.md.

Așadar, șefa statului spune că îl așteaptă pe Alexandr Stoianoglo duminică, la ora 10:00, la Palatul Republicii, unde împreună vor discuta fără moderator, doar ei doi.

„Eu vă voi adresa 10 întrebări și dumneavoastră îmi veți adresa 10 întrebări. Oamenii au înțelepciunea să decidă singuri ce fel de președinte își doresc. Nu vă fie frică”, a conchis Maia Sandu.

De asemenea, Maia Sandu a menționat că a acceptat și invitația la Moldova 1 a Consiliului de Presă de a merge luni la dezbaterea organizată la televiziunea națională.

De menționat că Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo se vor duela în turul II al alegerilor prezidențiale. În urma alegerilor, Maia Sandu a venit cu propunerea către Alexandr Stoianoglo de a organiza o dezbatere politică.

La scurt timp, și Alexandr Stoianoglo a declarat în cadrul unui briefing de presă că dorește să discute cu Maia Sandu, însă pe o platformă neutră.

Citește și:

Maia Sandu acceptă condițiile de dezbateri propuse de Alexandr Stoianoglo

Gonța a acceptat să modereze dezbaterile dintre Stoianoglo și Sandu

Stoianoglo acceptă dezbaterile cu Maia Sandu. Când și unde vor avea loc

Dezbaterile Sandu vs. Stoianoglo: Consiliul de Presă, împotriva lui Gonța

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării