main logo
2045

Maia Sandu a votat: Astăzi decidem cum vor trăi oamenii din R. Moldova

Candidata PAS pentru funcția de președinte al R. Moldova, Maia Sandu, și-a exprimat deja dreptul la vot în această dimineață.

Maia Sandu a votat: Aveți puterea să îi pedepsiți pe cei care v-au furatFoto: știri.md

Aceasta spune că a votat pentru schimbare și pentru o Moldovă în care oamenii se uită cu mândrie, transmite Știri.md.

"Dragi cetățeni, astăzi este ziua voastră, astăzi aveți puterea să îi pedepsiți pe cei care v-au furat, sărăcit sau alungat de acasă.

Astăzi noi cu dumneavoastră decidem cum vor trăi oamenii din R. Moldova în următorii 4 ani, astăzi noi decidem cum va păși R. Moldova în următorul deceniu. Atunci când oamenii se unesc, atunci când oamenii își iau propriul destin în mâini, atunci lucrurile se schimbă.

Eu astăzi am votat pentru schimbare, pentru o Moldovă în care oamenii trăiesc în bucurie alături de familiile lor, îmbătrânesc cu demnitate. Am votat pentru o Moldova de care să fim toți mândri", a spus Maia Sandu.

Totodată, candidata PAS a venit cu un mesaj către toți angajații de la stat.

"Dragi colegi, nu vă lăsați folosiți în schemele de fraudare, noi toți merităm să avem alegeri libere și corecte. Nimeni nu o să poată să vă umilească, să vă folosească în scopuri personale și să vă pună sub risc calitatea de angajați la stat. Dragi cetățeni, ieșiți cu toți la vot!", a conchis Sandu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării