main logo
3389

Maia Sandu a efectuat o vizită la Pârlița pentru a discuta cu localnicii

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a mers în această dimineață, 26 octombrie, în satul Pârlița, unde a discutat cu oamenii și le-a garantat că lupta cu corupția va fi mai dură și mai fermă, așa cum cer cetățenii.

Maia Sandu a efectuat o vizită la Pârlița pentru a discuta cu localniciiFoto: Presedinte.md

Maia Sandu susține că Făleștiul a dat țării oameni precum Surorile Osoianu, Gheorghe Vrabie, autorul stemei naționale și al leului moldovenesc, Lazăr Dubinovschi, sculptorul busturilor de pe Aleea Clasicilor, și mulți alți oameni minunați, transmite Știri.md. 

De asemenea, ea spune că oamenii din regiune vor un președinte respectat, care nu tace când țara este furată și care luptă pentru interesele moldovenilor cu toată credința. În acest sens, șefa statului spune că le-a dat oamenilor cuvântul că lupta cu corupția va fi mai fermă și mai dură, iar acum trebuie să ne unim ca să salvăm țara de revenirea hoților. 

„Cele 47 de proiecte din raion în valoare de peste 200 de milioane de lei, 73 de km de apeduct construiți, reabilitarea drumului Bălți - Fălești - Sculeni, reabilitarea drumului de acces în satul Izvoare, investițiile de 38 de milioane de lei în spitalul raional în doar un an, reînnoirea parcului de ambulanțe, extinderea iluminatului public în șase localități - toate acestea au fost posibile doar pentru că am păstrat pacea și am adus ajutor financiar de la partenerii europeni. Să ne gândim ce avem de pierdut și să ieșim la vot pe 3 noiembrie pentru a nu permite ca cineva să ne vândă țara”, a mai declarat Maia Sandu.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării