main logo
3718

Maia Sandu a comentat scandalul în care a fost implicat Avocatul Poporului

Președinta Maia Sandu a comentat scandalul în care a fost implicată Avocata Poporului, Natalia Moloșag, susținând că răspunsurile acesteia la suspiciunile apărute în spațiul public nu au fost convingătoare.

Sandu a comentat scandalul în care a fost implicat Avocatul PoporuluiFoto: agora.md

Totodată, șefa statului a ținut să precizeze că nu a cunoscut-o personal pe aceasta, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„În primul rând, vreau să fac o precizare. Eu nu am avut ocazia să o cunosc pe doamna Moloșag, chiar dacă m-a reprezentat într-un caz, dar eu fiind în această luptă politică, am avut multe situații în care am avut nevoie de avocat în luptele cu oponenții mei politici, în unele situații avocații erau angajați de echipa de campanie sau de partid, în cazul ăsta eu nu am cunoscut-o nici până și nici după”, a declarat șefa statului în cadrul Ediției Speciale de la TVR Moldova.

Sandu susține că răspunsurile Nataliei Moloșag la suspiciunile apărute în spațiul public asupra integrității sale și a rolului fostului ei client în instituția pe care o conduce nu au fost convingătoare.

„Din ce am văzut eu, răspunsurile doamnei Moloșag nu au fost convingătoare și nu pot să spun exact ce s-a întâmplat acolo și dacă a avut dreptate sau dacă nu a avut dreptate, am văzut clar că răspunsurile la suspiciuni nu au fost convingătoare. 

Ce s-a întâmplat după, a fost un val de critici, care nu a mai lăsat timp și loc ca lucrurile să se analizeze și ca să nu fie o atitudine superficială, deci lucrurile s-au întâmplat foarte repede, valul a venit foarte mare, omul și-a dat demisia și cu asta s-a terminat. 

În ce măsură este vinovată, nu este vinovată, deja nu mai interesează pe nimeni, din păcate”, a menționat Sandu.

Natalia Moloșag s-a trezit în centrul unui scandal, după ce în spațiul public au apărut informații că, în cadrul instituției pe care o conduce, activează un fost client de-al ei, condamnat penal pentru proxenetism, care fără a fi angajat oficial, are acces la datele instituției.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării