main logo
339

MAEIE salută concluziile Consiliului European care reafirmă sprijinul continuu al UE

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene salută concluziile Consiliului European care reafirmă sprijinul continuu al Uniunii Europene pentru Republica Moldova în procesul de aderare la marea familie europeană.

MAEIE salută concluziile CE care reafirmă sprijinul continuu al UE

Uniunea Europeană a anunțat că va continua să ofere Republicii Moldova tot sprijinul relevant, inclusiv pentru consolidarea rezilienței, securității, stabilității, economiei și aprovizionării cu energie a țării în fața acțiunilor destabilizatoare ale actorilor externi. De asemenea, va acorda sprijin în procesul de aderare la UE. În acest context, Consiliul European a invitat Comisia Europeană să prezinte un pachet de sprijin înainte de următoarea sa reuniune, transmite Știri.md cu referire la IPN.

„Suntem recunoscători pentru angajamentul UE de a consolida rezistența, securitatea, stabilitatea, economia și securitatea energetică a Republicii Moldova, în special în contextul încercărilor unor actori externi de a destabiliza țara noastră”, menționează Ministerul de Externe într-un comunicat de presă.

Potrivit MAEIE, Republica Moldova este pe deplin angajată în calea sa de aderare la Uniunea Europeană și apreciază sprijinul UE în acest sens.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării