main logo
2035

Luminița Odobescu: Susținem reglementarea pașnică a conflictului transnistrean

România susține o reglementare pașnică a conflictului transnistrean, cu respectarea suveranității Republicii Moldova, a declarat ministrul de Externe de la București, Luminița Odobescu, în cadrul întrevederii cu viceprim-ministrul pentru Reintegrare de la Chișinău, Oleg Serebrian.

Odobescu: Susținem reglementarea pașnică a conflictului transnistreanLuminița Odobescu și Oleg Serebrian/Foto: Radiomoldova.md

La întrevedere, oficialii au discutat despre evoluțiile de securitate regionale și acțiunile de destabilizare ale Rusiei, cu accent pe impactul acestora asupra Republicii Moldova, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului român de Externe, transmite Știri.md cu referire la radiomoldova.md.

Luminița Odobescu a salutat eforturile autorităților de la Chișinău în combaterea efectelor războiului hibrid și a reconfirmat sprijinul pe care România este pregătită să îl ofere în acest proces.

Știri.md amintește că viceprim-ministrul pentru Reintegrare de la Chișinău, Oleg Serebrian, se află într-o vizită de lucru la București. Oficialul se va întâlni cu președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, și cu Gabriel Bologan, consilierul pentru politică externă al președintelui României.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării