main logo
845

Litvinenco: Va putea Cebotari să depășească performanța lui Babuc?

„Cebotari va depăși sau nu ”performanța” lui Babuc din 2015 – 2%...”, se întreabă deputatul din Blocul ACUM Sergiu Litvinenco.

Litvinenco: Va putea Cebotari să depășească performanța lui Babuc?Foto: protv.md

Cu o astfel de întrebare Litvinenco s-a adresat pe o rețea de socializare în urma apariției în presă a unor informații despre faptul că Vladimir Cebotari ar fi candidatul neoficial al PDM pentru alegerile locale, transmite Știri.md.

„Cebotari – candidatul PDM-ului pentru primăria Chișinău? Pe timpuri era breaking news chiar și numele candidatului din cel mai îndepărtat sat din țară. Astăzi alesul chiar și pentru primăria generală a Chișinăului îi lasă pe toți rece. Partea bună e că vom vedea în sfârșit „susținerea” pe care o are PDM-ul în Chișinău – ca până acum au tot apelat la „independenți”, fie ”susțineau necondiționat” candidatul proeuropean. Întrebarea este dacă Cebotari va depăși sau nu „performanța” lui Babuc din 2015 – 2%…”, a comentat Litvinenco.

Știri.md reamintește că Partidul Democrat (PDM) deocamdată încă nu și-a înaintat oficial candidatul, însă în presă au apărut informații că ar fi vorba despre deputatul democrat Vladimir Cebotari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării