main logo
8233

Litvinenco: E sfârşitul lumii pentru cei care nu mai pot mitui justiția

După ce candidata Partidului Șor la Primăria Bălți, Marina Tauber, a declarat că „este sfârșitul lumii pentru țara noastră și justiția noastră, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a venit cu o replică.

Litvinenco: E sfârşitul lumii pentru cei care nu mai pot mitui justițiaColaj: știri.md

Sergiu Litvinenco s-a arătat indignat de declarațiile Marinei Tauber. Despre aceasta el a scris pe contul său de Facebook, transmite Știri.md.

”Sfârșitul lumii” pentru justiție? Asta când justiția sancționează încălcările flagrante care țin de finanțarea campaniei electorale și aplică unica sancțiune prevăzută de lege pentru aceasta? Dar eu cred că este invers.

Este „sfârşitul lumii” pentru cei care consideră că totul în ţara aceasta se poate cumpăra pe bani, inclusiv justiţia. Este „sfârşitul lumii” pentru cei care cred că dacă au bani, pot să sfideze regulile stabilite pentru toţi şi să fie deasupra legii.

Este „sfârşitul lumii” pentru cei care pe bani mulţi pot angaja avocaţi obraznici, care să ne sfideze şi să ne dea lecţii de moralitate şi dreptate.

Este „sfârşitul lumii” pentru cei care ne prostesc zi de zi cu minciuni din televiziunile plătite din bani furaţi de la oameni. Aşa cum recunoştea unul din reprezentanţii acestei „lumi”, ei luptă acum pentru libertate. Este adevărat! Ei luptă pentru libertate, fiindcă cu o justiţie funcţională, probabil, urmează să prindă puşcăria

Știri.md amintește că Marina Tauber, după ce a fost amânat al doilea tur de scrutin electoral de la Bălți, a declarat că „astăzi este sfârșitul lumii pentru țara noastră și justiția noastră. A fost pus punctul final pe justiția din Moldova a guvernării actuale și o fărădelege din partea acesteia”.

Comisia Electorală Centrală a decis amânarea turului doi de scrutin de la Bălți. Decizia a fost luată imediat după ce Curtea de Apel din Bălți a menținut decizia primei instanțe care a anulat înregistrarea Marinei Tauber în scrutin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării