main logo
1034

Litvinenco: Dodon anunță măsuri sociale cu bani aduși de Guvernul Sandu

După ce Igor Dodon s-a lăudat azi cu 7 proiecte sociale noi, deputatul Sergiu Litvinenco reacționează dur și spune că acestea vor fi implementate din banii aduși de Guvernul Sandu.

Deputat: Dodon anunță măsuri sociale cu bani aduși de Guvernul SanduFoto: știri.md

Potrivit lui, acești bani erau deja în buget și urmau a fi investiți în zeci de proiecte de către Executivul care a fost demis, transmite Știri.md

"Dodon anunță 7 inițiative sociale – majorări de pensii, salarii, indemnizații, indexări etc. Bineînțeles că banii pentru toate aceste proiecte nu puteau fi ”desenați” în acest weekend. Ei au fost aduși de Guvernul Maia Sandu. Este o dovadă clară că Guvernul Maia Sandu a lăsat bugetul plin cu bani, iar aceștia doar profită. Asta încă o dată demonstrează că demiterea Guvernului Maia Sandu nu a fost determinată de ”situația social și economică din țară” – că bani erau, toate aceste proiecte, dar și poate mai multe, erau implementate oricum, ci exclusiv de teama de un procuror general independent care ar fi investigat fărădelegile lui Dodon și a camarilei sale politice", menționează Litvinenco.

Știri.md amintește că Igor Dodon a anunțat o serie de măsuri sociale după ce a avut o întrevedere de lucru cu premierul Ion Chicu și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării