main logo
3037

Litvinenco, despre Kroll 2: Plahotniuc ne scuipă în față

Deputatul din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate Sergiu Litvinenco a venit cu un comentariu la postarea făcută de avocații lui Vlad Plahotniuc. Acesta spune că fostul lider al PDM își construiește o strategie de apărare.

Litvinenco, despre Kroll 2: Plahotniuc ne scuipă în față

„Plahotniuc ne scuipă în față lăsând să se înțeleagă că nu ar cunoaște versiunea autentică a Raportului Kroll 2. Iată asta este o adevărată inepție, or, după cum se pare, organele de drept - BNM, Procuratura Generală, Procuratura Anticorupție - au tăinuit (și continuă încă s-o facă) Raportul Kroll 2 EXCLUSIV pentru ca opinia publică să nu afle că firmele afiliate lui Plahotniuc ar fi printre beneficiarii furtului bancar conform Kroll 2”, notează deputatul pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Cât despre faptul că „dacă raportul se va dovedi a fi autentic, Vladimir Plahotniuc este pregătit să demonstreze cât de inepte sunt legăturile care se fac în mod forțat și total eronat cu el, și este gata să probeze fiecare afirmație în parte”, Litvinenco zice: „aceasta îmi aduce aminte de Șor și ”avocatul regal” al acestuia. 

Da, pentru televiziunile tale de propagandă astfel de mesaje ar merge, însă pentru a convinge opinia publică și, mai ales, procurorii independenți, curajoși și profesioniști, nu prea ai șanse...”, a conchis deputatul.

Unimedia amintește că astăzi, Biroul de avocatură Efrim Roșca și Asociații (ERA) a anunțat că preluat mandatul de reprezentare avocațială a lui Vladimir Plahotniuc și a venit cu câteva precizări.

Astfel, ERA spune că Vlad Plahotniuc pune la îndoială autenticitatea materialelor făcute publice ieri și nu are nicio implicare în furtul bancar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării