main logo
629

Litvinenco, despre candidatul ACUM la Primăria Chișinău: Societatea îl cunoaște

Cei de la blocul ACUM nu vor să dezvăluie numele celui care va concura în campania electorală pentru Primăria Capitalei.

Litvinenco, despre candidatul ACUM la Primăria Chișinău: Lumea îl știeFoto: Știri.md

„Cred că toată societatea îl cunoaște”, spune deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, despre viitorul candidat al blocului politic ACUM la funcția de primar de Chișinău, transmite Știri.md cu referire la Agora.md

„Blocul ACUM are candidatul care va fi anunțat la momentul potrivit. Cred că societatea îl cunoaște. Dar la momentul potrivit, atunci când va considera necesar, prielnic, inclusiv din punct de vedere electoral, va fi anunțat”, a spus Sergiu Litvinenco pentru AGORA.

Tot astăzi, Andrei Năstase a fost întrebat la Guvern cine este candidatul blocului la Primăria Chișinău. „Puțină răbdare și veți vedea”, a răspuns vicepremierul.

Întrebat dacă va fi înaintată candidatura sa, ministrul de Interne a spus că va fi onorat de o eventuală susținere. „Dar mai presus de susținerea politică a unor formațiuni la care eu ținf oarte mult este susținerea cetățenilor, manifestată încă anul trecut într-un scrutin liber și democractic, în măsura în care s-a putut să existe libertate și democrație într-un stat capturat, dar un mandat nevalidat de către un regim criminal”, a mai spus liderul PPDA. 

Precizăm că, anterior, colegul său din blocul ACUM, Mihai Popșoi, a spus că Andrei Năstase va fi candidatul blocului pentru funcția de primar al Chișinăului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării