main logo
1003

Liderul PDM, către deputații fugari: Care este obiectivul?

În cadrul unui interviu oferit pentru Europa Liberă, ex-premierul și președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a declarat că ultimii deputați fugari au fost plătiți cu câte 1.000.000 de dolari.

Liderul PDM, către deputații fugari: Care este obiectivul?Foto: știri.md

Întrebat de unde sunt banii și cum aceștia ajung în buzunarele democraților, Filip a spus că procedura este una sofisticată, iar în proces sunt implicate chiar și rudele, transmite Știri.md.

„Modalitatea de abordare este una foarte inteligentă. La mulți colegi nu au ieșit direct cei de la Pro Moldova sau de la Partidul Șor, ei caută punți de legătură prin rude sau prin cunoștințe comune care sunt”, a explicat Filip.

Cu toate acestea, liderul PDM a declarat că foștii colegi deja nici nu se mai rușinează și singuri să apropie de deputați pentru a discuta o posibilă aderare la alte partide.

„Vladimir Cebotari și Marina Tauber au fost la mulți deputați și au avut discuții. Pornesc de la principii și valori, apoi le scrie pe o hârtie suma de bani, sau mai nou, colegei care i-a fost oferită suma de 1.000.000 de dolari i-a fost scrisă suma în telefon”, a mai adăugat acesta.

„Pentru mine este dureros acest lucru. Am ajuns în R. Moldova să ne ascundem de valori după o sumă de bani.

Vreau ca toată lumea să-și pună întrebarea care este obiectivul? De cine se fac aceste investiții? De unde provin acești bani?”, se întreabă Pavel Filip.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării