main logo
1355

Licitație repetată pentru spațiile comerciale din AIC. Când va avea loc

Agenția Proprietății Publice a prezentat noul calendar al procesului de organizare a licitației publice pentru spațiile comerciale cu destinația de alimentație publică și comerț specializat pentru zona sterila din incinta Aeroportului Internațional Chișinău (RMO).

Licitație repetată pentru spațiile comerciale din AIC. Când va avea locImagine simbol

Potrivit anunțului făcut de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, licitația se va desfășura pe data de 29 martie, transmite Știri.md.

Mai mult, în perioada 21 februarie – 4 martie va avea loc pregătirea documentelor de inițiere a licitației, cu asigurarea tuturor rigorilor legale. Ca urmare pe 4 martie va fi plasat anunțul de inițiere a licitației, iar pe 11 martie se va da startul procedurii de depunere a ofertelor.

Termenul limită de depunere a ofertelor este până la ora 17:00 pe data de 25 martie. 

În perioada 26-28 martie responsabilii vor examina dosarele cu ofertele de participare pentru ca a doua zi să poată fi realizată licitația publică și respectiv anunțate rezultatele finale.

Reamintim că ieri, 19 februarie, a expirat termenul de depunere a licitațiilor pentru acordarea spațiilor comerciale din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău, însă licitația a fost anulată.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării