main logo
606

Leancă: Oponenții politici trebuie să renunţe la minciuni și manipulare

Vicepremierul pentru integrare europeană Iurie Leancă îndeamnă oponenţii politici „să renunţe la răspândirea minciunilor şi manipulării opiniei publice".

Leancă: Oponenții politici trebuie să renunţe la minciuni și manipulare

Potrivit agenţiei Infotag, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, el a menţionat că "deputatul din partea Partidului Liberal, Lilian Carp, a răspândit informaţii despre pornirea unei cauze penale împotriva mea, iar cuvintele sale au fost preluate de mai multe instituţii media fără a verifica sursa", transmite Știri.md.

„Însă Procuratura Anticorupţie a respins acest lucru şi declar în mod responsabil că nu există un dosar penal. Lilian Carp încearcă să nu-şi afişeze activitatea în calitate de consilier al lui Dorin Chirtoacă (fostul primar al Chişinăului - "I."), se poate chiar observa câte eforturi trebuie să depună actualul primar interimar (reprezentantul Partidului Popular European din RM, Ruslan Codreanu - "I.") pentru a restabili funcţionarea normală a autorităţilor municipale după ei", a spus Leancă.

Potrivit lui, „Maia Sandu (liderul PAS - "I.") îl numeşte pe colegul său din PPEM, Simion Grişciuc, drept transfug de la PLDM, deşi nu arată că ea însăşi a fost reprezentantă a acestui partid".

„Din păcate, dialogul politic este înlocuit cu prefăcătoria. Politicienii trebuie să poarte răspundere în faţa cetăţenilor RM şi să propună soluţii la problemele lor, dar nu să se ocupe de critică şi de răspândirea minciunilor. Sper că în viitor aşa şi va fi, iar oponenţii politici vor renunţa la astfel de practici", a spus Leancă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării