main logo
1793

Leancă, despre ridicarea protestatarilor de la moment

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă consideră că ziua de 27 august ar fi trebuit să fie una de expresie a consolidării societății.

Leancă, despre ridicarea protestatarilor de la moment

Leancă susține că protestatarii care se aflau în preajma monumentului lui Ștefan cel Mare din capitală au știut că vor fi ridicați și că acuzațiile pentru ce s-a petrecut pot fi aduse și unei părți, și alteia, transmite Știri.md cu referire la zdg.md.

„Îmi pare rău că ziua de 27 august nu este o expresie a consolidării societății. Eu cred că-n această zi ar fi trebuit să punem deoparte nemulțumirile, multe din ele absolut justificate, să ne gândim la ce s-a întâmplat acum 27 de ani și să ne gândim că statul ăsta are oameni, iar oamenii au nevoie de  o speranță și tocmai în această zi mi-ar fi plăcut să nu existe baricade în R. Moldova.

(…) Aici (cu referire la ridicarea protestatarilor de către poliție, n.r. ) poți acuza și de o parte, și de altă parte. Oamenii știau că pe 27 va fi depunere de flori și știau că dacă nu vor pleca de acolo, vor fi ridicați”, a spus Leancă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării