main logo
982

Krasnoselski: Trupele transnistrene nu au planuri de agresiune armată

Forţele armate ale Transnistriei şi grupul de trupe ruseşti (GOTR) aflat în regiune cu misiune de menţinere a păcii "nu croiesc planuri de agresiune armată împotriva statelor vecine".

Krasnoselski: Trupele transnistrene nu au planuri de agresiune armatăFoto:president.gospmr.org

Potrivit Infotag, liderul transnistrean, Vadim Krasnoselski, a declarat acest lucru în cadrul unei întâlniri cu ambasadorul britanic în Moldova, Steven Fisher, luni, la Tiraspol, transmite Știri.md.

Potrivit serviciului de presă al liderului triraspolean, acesta a subliniat că poziţia Tiraspolului n-a fost influenţată de "actele teroriste şi de diversiunile" comise recent în regiune.

Vorbind despre cursul negocierilor privind reglementarea transnistreană, el s-a exprimat în favoarea continuării dialogului.

"Contacte sunt, se lucrează. Dar există o serie de acţiuni de neînţeles ale unor politicieni moldoveni care nu aduc un spirit pozitiv relaţiei", a remarcat liderul de la Tiraspol, exprimându-şi opinia că, "în lipsa posibilităţii de a negocia în formatul "5+2", procesul trebuie continuat prin apelarea la alte mecanisme".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării