main logo
320

Krasnoselski: Pacificatorii îşi îndeplinesc misiunea fără victime

Preşedintele autoproclamatei RMN, Vadim Krasnoselski, i-a felicitat pe pacificatorii din Zona de Securitate de pe Nistru cu ocazia Zilei Internaţionale a Pacificatorului.

Krasnoselski: Pacificatorii îşi îndeplinesc misiunea fără victime

Potrivit agenţiei Infotag, în mesajul de felicitare se menţionează că "poporul RMN apreciază foarte mult misiunea de pacificare a Federaţiei Ruse pe malurile Nistrului", transmite Știri.md.

"În iulie 1992, odată cu introducerea forţelor ruse de menţinere a păcii, s-a încheiat războiul declanşat de conducerea Republicii Moldova şi pe meleagul Transnistriei a venit pacea mult aşteptată", a menţionat Krasnoselski, care consideră că, "în cei 27 de ani de existenţă, mecanismul trilateral al operaţiunii de menţinere a păcii şi-a dovedit eficienţa: pacificatorii îşi îndeplinesc misiunea înaltă şi responsabilă fără nicio împuşcătură, fără pierderi de luptă şi fără victime în rândul populaţiei paşnice".

El a mulţumit pacificatorilor pentru "serviciul lor dificil de zi cu zi" şi a dorit ca "porumbelul păcii" să rămână în continuare un simbol al bunătăţii, onoarei şi vitejiei".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării