main logo
741

Krasnoselski: Deputații din circumscripțiile Transnistriei nu vor avea nimic în comun cu noi

Potrivit liderului din regiunea transnistreană, Vadim Krasnoselski, candidații care au câștigat alegerile pe circumscripțiile din regiune nu pot reprezenta interesele teritoriului din stânga Nistrului în Parlamentul Republicii Moldova.

Krasnoselski: Deputații de la voi nu au nimic în comun cu noi

„Ce fel de reprezentanți ai Transnistriei sunt ei? Prostii. Ei nu sunt cetățeni ai Transnistriei, nu au avut și nu vor avea nimic în comun cu noi. Fie vor reprezenta partidul pentru ale cărui interese fac lobby, fie se vor reprezenta pe sine”, a declarat Vadim Krasnoselski pentru un post de televiziune transnistrean, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Krsnoselski a mai adăugat că orice cooperare cu astfel de deputați este contraproductivă.

„Formal ei sunt aleși, dar de fapt toți înțeleg că acest lucru este amuzant. Lasați-i să lucreze, nu sunt întrebări către ei, să ia decizii pentru statul lor, Republica Moldova, dar Transnistria este departe de ei”, a menționat liderul din stânga Nistrului.

Amintim că în circumscripția nr.47, Camenca, Rîbnița, Dubăsari și Grigoriopol, a câștigat candidatul indepedent Alexandru Oleinic. În circumscripția nr.48, Slobozia, Tiraspol, Bender, a câștigat alegerile candidatul independent Viorel Melnic.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării