main logo
1196

Krasnoselski avertizează autoritățile de la Chișinău: Nu ne luați „na slabo”. Nu va fi spre folosul vostru

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, susține că Republica Moldova dorește rezolvarea problemelor cu ajutorul forțelor militare și a avertizat autoritățile de la Chișinău ca să nu-și încerce „curajul” pentru că aceasta nu va aduce rezultate. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă la Tiraspol.

Krasnoselski avertizează Chișinăul: Nu ne luați „na slabo”Krasnoselski avertizează autoritățile de la Chișinău: Nu ne luați „na slabo”. Foto: moldnova.eu

„Moldova vecină, după părerea mea, încă mai dorește să rezolve problemele prin forță. Despre aceasta vorbește decizia Curții Constituționale a Republicii Moldova care a dat de înțeles că Federația Rusă este ocupant, iar regiunea transnistreană- regiune ocupantă. Și toți politicienii moldoveni sunt obligați să facă orice, până la utilizarea forței, pentru a rezolva această problemă. Aceasta este prima decizie care arată dorința Republicii Moldova de a pune punct în negocierile pașnice”, a declarat așa-numitul președinte transnistrean, potrivit realitatea.md.

Drept răspuns la acțiunile guvernării Republicii Moldova care a adresat o solicitare Organizației Națiunilor Unite pentru a discuta problema retragerii trupelor militare rusești de pe teritoriul regiunii nerecunoscute din stânga Nistrului, Krasnoselski a avertizat Moldova să nu-și încerce norocul pentru că vor suferi înfrângere.

„Le sfătuiesc tuturor să nu ne luați „na slabo”. Și vă zic ca președinte, ca comandant-șef, ca general. Nu ne controlați! Nu va fi deloc spre folosul vostru. Dimpotrivă, trebuie să căutăm puncte comune pentru discuții, să rezolvăm problemele care există. S-o facem pentru oameni. Nu trebuie să ne gândim la război pentru că acolo nu sunt câștigători. Și există o frază bună: „Cine se pregătește pentru război, trebuie să se pregătească nu pentru victorie, ci pentru pierderi inevitabile”, a conchis Vadim Krasnoselski. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării