main logo
563

Kozak: Cu nici o țară nu am avut relații înghețate cum am avut cu Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Kozak, ajuns astăzi la Chișinău, a ținut o cuvântare după întrevederea cu președintele Igor Dodon.

Kozak: Cu nici o țară nu am avut relații înghețate ca cele cu MoldovaFoto: agora.md

Acesta s-a arătat cointeresat în „dezghețarea” relațiilor bilaterale cu Republica Moldova și a salutat relansarea dialogului în comisia interguvernamentală moldo-rusă, transmite Știri.md cu referire la Agora.md

În debutul discursului, Kozak a salutat rezolvarea pașnică a crizei politice de la Chișinău și a spus că așteaptă primele roade ale relansării comisiei interguvernamentale moldo-ruse.

„E important să colaborăm profitabil de ambele părți, chiar dacă mărimile piețelor de desfacere sunt incomparabile. Cred că în curând vom putea relua lucrul eficient al comisiei interguvernamentale. Nu întotdeauna opiniile noastre au concis cu cele ale statelor europene sau SUA, dar nici cu o altă țară nu am avut relații atât de înghețate cum am avut cu R. Moldova până în trecutul recent. A fost o istorie stranie care era dăunătoare în primul rând R. Moldova. Vom lucra și operativ vom lua decizii”, a spus vicepremierul rus.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării