main logo
6431

Kalinin: Noul premier și Maia Sandu deschid un front împotriva Rusiei

Liderul Partidului Regiunilor, Alexandr Kalinin, care acum luptă în Donbas de partea Rusiei și este cercetat penal pentru propaganda războiului, lansează sperietori.

Kalinin: Noul premier și Maia Sandu deschid un front împotriva RusieiFoto: Captură video

Comentând demisia Guvernului de la Chișinău, acesta a spus că noul prim-ministru împreună cu președintele R. Moldova, Maia Sandu, vor deschide al doilea front împotriva Federației Ruse, transmite Știri.md.

„Am auzit informația că premierul R. Moldova Natalia Gavrilița a demisionat. Și deodată au început să bată alarma mai mulți lideri de partide din opoziție despre faptul că Gavrilița nu a suportat presiunea, dar peisajul e cu totul altul: Gavrilița nu era pregătită pentru o confruntare militară cu Federația Rusă. Ea este un politician mai social. Acum va fi numit un prim-ministru mai puternic și R. Moldova va trece într-o fază mai activă, împotriva Federației Ruse, de partea Ucrainei. În curând noul prim-ministru, președintele Maia Sandu vor deschide al doilea front împotriva Federației Ruse. Dragi prieteni, noi nu trebuie să permite tuturor pseudo-politicienilor să deschidă al doilea front”, a spus Kalinin într-un mesaj video publicat pe o rețea de socializare.

Amintim că, Alexandr Kalinin sprijină deschis invazia Rusiei în Ucraina. De la începutul războiului, el a publicat pe paginile sale de pe rețelele de socializare zeci de video-uri, potrivit cărora, organizează campanii de sprijin pentru militarii ruși și grupările militare pro-ruse de pe teritoriile ucrainene ocupate. Totodată, Kalinin este investigat penal, alături de alte persoane, într-un dosar privind propaganda războiului.

Pe 10 februarie, Guvernul Gavrilița a demisionat, la 1,5 ani de mandat

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării