main logo
1168

Judecătoria Chișinău a amânat examinarea cererii Marinei Tauber

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a amânat astăzi ședința în care urma să fie examinată cererea avocaților deputatului Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, privind revocarea măsurii de control judiciar, care nu-i permite să se deplaseze în afara Chișinăului. Decizia de astăzi a fost emisă din cauză că a lipsit procurorul.

Judecătoria Chișinău a amânat examinarea cererii Marinei Tauber

Deputatul Marina Tauber a declarat că, din cauza măsurii preventive stabilite anterior, cea de control judiciar, nu i se permite să iasă din Chișinău și, din această cauză, nu-și poate exercita atribuțiile de parlamentar, transmite Știri.md.

„Noi nu suntem de acord cu faptul că și până în ziua de astăzi, nu pot să părăsesc municipiul Chișinău. Am anumite restricții, care îmi privează drepturile la activitatea mea normală politică, inclusiv atribuțiile mele de deputat”, a explicat Marina Tauber.

La rândul său, avocatul Marinei Tauber, Aureliu Colenco, a declarat că, în scrisoarea expediată de procuror în instanța de judecată, prin care acesta își motivează absența prin faptul că este ocupat, lipsește semnătura electronică. Totuși, Colenco a menționat că ședința nu poate avea loc în lipsa procurorului.


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării