main logo
790

Judecătoria a decis repunerea în funcție a lui Moldovanu, demis de Radu

Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a decis repunerea imediată în funcție, în termen de 15 zile, a lui Mihai Moldovanu, șeful Direcției Sănătate din cadrul Primăriei capitalei, care în martie a fost demis de către Silvia Radu.

Judecătoria a decis repunerea în funcție a lui Moldovanu, demis de RaduJudecătoria a decis repunerea în funcție a lui Moldovanu, demis de Radu

Mihai Moldovanu va încasa de la Primărie "salariul pentru absența forțată de la serviciu", transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Mai mult, șeful Direcției Sănătate va primi prejudiciu moral în sumă de zece mii de lei și costul cheltuielilor de asistență juridică, în sumă de patru mii de lei.

Decizia Silviei Radu de a-l demite din funcție pe șeful Direcției Sănătate, Mihai Moldovanu, a fost anulată de către Judecătoria Chișinău, cu sediul Centru.

Mihai Moldovanu a fost demis din funție la data de 29 martie curent, când Silvia Radu asigura interimatul capitalei. 

Nemulțumirile Silviei Radu față de activitatea lui Mihai Moldovanu au început în februarie curent, atunci când primara a dispus efectuarea unei anchete interne la Direcția sănătății a CMC.

Ulterior, Radu l-a acuzat că pe Moldovanu că face business la Spitalul nr.1 și că ar organiza diferite chefuri în cadrul instituției date. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării