main logo
779

Jizdan, întrebat despre cazul Grigorciuc: Sîrbu trebuie să ia lecții de box

Alexandru Jizdan consideră că subiectul agresării deputatului Sergiu Sîrbu de către activistul Pavel Grigorciuc este depășit.

Jizdan, despre cazul Grigorciuc: Sîrbu trebuie să ia lecții de boxFoto: agora.md

Ministrul de Interne este de părere că locul în care se află Grigorciuc (n. r. - în detenție) este logic, iar democratul Sîrbu trebuie să meargă la lecții de box pentru a putea răspunde în astfel de situații. Afirmațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni TV, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Dosarul Grigorciuc este în instanță. Mi se pare depășit subiectul. Așteptăm alți boxeri din țară să se manifeste. Nu mi-aș dori acest lucru. Nu cred că i-ar place cuiva să fie într-un loc public și să nu poți să te aperi”, a spus Jizdan când a fost întrebat de etapa la care se află dosarul fostului membru al PCRM.

„Mi se pare logic locul unde se află. Toată lumea, care nu-și poate stăpâni emoțiile, va păți la fel. Ar fi bine să ne stăpânim. Și dacă faci politică și te întâlnești cu un om la fel, din politică, trebuie să existe discuții. 

E anormal să te comporți așa cu un om care nu poate să-ți răspundă. Sergiu Sîrbu trebuie să meargă și el la lecții de box ca să poată răspunde”, a mai spus ministrul Afacerilor Interne.

Amintim că Judecătoria Buiucani a decis, la 15 mai curent, prelungirea arestului preventiv pe numele lui Grigorciuc, activistul care l-ar fi agresat pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu la intrarea într-un local din centrul Chișinăului. Acesta va sta în arest preventiv până la 19 iunie. 

La ședința de judecată au venit comuniștii Vladimir Voronin și Elena Bodnarenco. Foștii deputați s-au oferit în calitate de garanți pentru Grigorciuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării