main logo
6017

Jizdan îi răspunde lui Petic: Să ții cont că eu unde nu aș fi, oamenii din MAI mă vor susține

Fostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan, a venit cu o reacție pe o rețea de socializare, după ce Gheorghe Petic, a declarat că acesta a folosit angajații MAI în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

Jizdan către Petic: Eu unde nu aș fi, oamenii din MAI mă vor susțineColaj: Știri.md

Fostul ministru a cerut ca Gheorghe Petic și Andrei Năstase să lăse oamenii din Poliție în pace și "să nu-i mai murdărească numele lor pentru interesele personale", transmite Știri.md.

"Realitatea e că acum justiția se face având la bază scrisori anonime. De aici pornesc toate “investigațiile” lui Năstase și show-urile lui Petic. Ba nu m-am uitat în ochi, ba am fraudat alegerile... “Acum” prostia voastră margini nu mai are, deja o știm cu toți, și, din păcate sunteți în stare de orice mizerie pentru a vă răzbuna.

Petic, să ții cont de faptul că după 27 ani în sistem, eu unde nu aș fi, oamenii din MAI mă vor susține.

După fiecare ieșire de a ta, cu iz de electorală la primarie, pot da replică, numai că lumea nu asta vrea. Cam își pierde demnitatea “adevărul” vostru, de tare ce vreți să arătați că sunteți salvatorii națiunii. Păcat că pe holul Parlamentului Petic nu e atât se curajos ca în live-uri pe facebook, acolo unde toți ei sunt eroi. Ce ține de bâlbâiala de astăzi, sau “minciunile anonime”, un lucru pot să spun, lăsați oamenii din Poliție în pace și nu mai murdăriți numele lor pentru interesele personale", a comentat Jizdan.

Amintim că Gheorghe Petic, activistul Partidului Platforma DA, a cerut ridicarea imunității de parlamentar a deputatului democrat Alexandru Jizdan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării