main logo
1515

Jizdan, despre accidente: Lipsa unui șef și inspectorate fără conducere

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, spune că accidentele care se petrec în ultima perioadă sunt din lipsa unui șef al Direcției poliției municipale.

Jizdan, despre accidente: Lipsa unui șef și inspectorate fără conducereFoto: Știri.md

Astfel, Jizdan susține că responsabilii de activitatea Ministerului de Interne și ai Poliției Naționale trebuie să vină cu măsuri urgente pentru a evita astfel de cazuri, transmite Știri.md

"Lipsa unui șef al Direcției poliției municipale, 17 Inspectorate fără conducători și preocuparea conducerii MAI de politică și nu de securitatea oamenilor au admis ca situația să iasă de sub control", spune Jizdan. 

Ex-ministrul a ținut să precizeze că 5 oameni au murit în ultimele 24 de ore, 3 din care și-au pierdut viața în accidente rutiere.

"Tineri de 24 și 26 ani au murit în accident rutier la Ștefan Vodă, doi minori de 15 și 16 ani au fost înjunghiați la Telenești, alt deces la Leova și un grav accident astăzi în capitală", a menționat Jizdan. 

În context, democratul se întreabă “Câtă siguranță au oamenii într-o țară eliberată? E timpul ca această guvernare să înțeleagă că Viața oamenilor are prioritate, NU politica și interesele lor".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării