main logo
8618

Jizdan a comentat filmulețul în care împușcă din Kalașnikov cu Usatîi

Alexandru Jizdan a venit cu o reacție după ce membrul PPDA, Dinu Plîngău, a publicat pe pagina sa de Facebook un video în care Renato Usatîi și Alexandru Jizdan sunt surprinși la un tir, unde trag în ținte din mai multe arme de foc.

Jizdan a comentat filmulețul în care împușcă din Kalașnikov cu UsatîiFoto: știri.md

Potrivit lui Jizdan, imaginile video publicate datează din perioada când nu deținea funcția de ministru și nici deputat nu era, transmite Știri.md.

"Un deputat a publicat imagini video în care sunt vizat și pentru că e firesc să se regăsească în aceste știri și reacția mea, vin cu o precizare în acest sens.

Acestea datează din perioada când eu nu dețineam funcția de ministru și nici nu eram deputat, cu cel puțin 10 ani în urmă.

În perioada activității mele operative am avut comunicare și relații cu diferite persoane, inclusiv actuali politicieni. În acele timpuri mergeam la tir de 3 ori în săptămână, acolo am întâlnit diferiți oameni. 

Nu prea înțeleg în ce constă uimirea deputatului care a postat aceste imagini, atâta timp cât în ele câteva persoane se află la trageri pe un poligon. Nu cred că e cazul să explic ce presupune activitatea specială de investigații și alte dedesubturi din acest domeniu", a menționat Jizdan.

Totodată, politicianul a subliniat că întrevederile pe care le-a avut cu Renato Usatîi nu au avut nicio influență asupra domeniului pe care l-a gestionat.

"Ce ține de relația cu Usatîi, am mai comentat acest subiect când în public au mai apărut informații despre întâlnirile noastre. Reiterez, acestea s-au întâmplat prin prisma activității mele și nu au avut nicio influență asupra domeniului pe care l-am gestionat.

Recomand celor care încearcă să pună accente eronate și să influențeze opinia publică, să caute ilegalități și probe legate de încălcarea legii, dar nu arhive de la trageri, zile de naștere sau întâlniri la cafea. Astfel de amintiri are fiecare politician, care nu s-a născut în Parlament și care are dreptul să comunice și să se întâlnească cu cine vrea el", a mai scris Jizdan.

Citește și: Renato Usatîi și Alexandru Jizdan, filmați cum trag din Kalașnikov

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării