555
1
Ivanov i-a cerut lui Dodon să nu promulge legea privind deșeurile
555
1

Președinta Comisiei mediu și dezvoltare regională, deputata fracțiunii Partidului Democrat Violeta Ivanov a venit cu o reacție dură la modificările efectuate de către Parlament la legea privind deșeurile.

Foto: tv8.md

Deputata i-a cerut președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, să nu promulge legea și a spus că aceasta trebuie întoarsă în ședința Comisei pentru a fi dezbătută, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Vreau să-l rog pe președintele țării ca inițiativa dată să nu fie promulgată. Aceasta nu este altceva decât o crimă orientată împotriva cetățenilor Republicii Moldova. Mai multe organizații non-guvernamentale au venit cu reacții foarte dure la inițiativa Parlamentului. Solicit ca această inițiativă să fie întoarsă în ședința Comisei pentru ca cetățenii și academicienii să se poată expună”, a declarat deputata.

Modificările efectuate la Legea privind deșeurile prevăd ca arderea acestora pe teritoriul Republicii Moldova să fie făcută în condiții strict controlate.

În prezent arderea deșeurilor de orice proveniență este interzisă, cu excepția deșeurilor rezultate din activitatea medicală.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter