main logo
754

Ivan Diacov: Dacă vin la Primărie, a doua zi fug toți șobolanii la Albișoara

Fostul procuror al municipiului Chișinău Ivan Diacov spune că dacă vine în fruntea Capitalei va lichida toate schemele de corupție din Primărie.

Diacov: Dacă vin la Primărie, a doua zi fug toți șobolanii la AlbișoaraFoto: agora.md

„Eu sunt dispus să scot motanii din Primărie, de la socialiști până la liberali”, a declarat acesta după depunerea actelor la Consiliul Electoral de Circumscripție, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„Cunosc din interior schemele, cine cu ce se ocupă. Am ajuns la concluzia că anume eu, nu ăștia care se ocupau până ieri cu politica și se înghesuie acum la Primărie, eu nu sunt membru de partid. Uitați-vă ce se întâmplă cu construcțiile, podurile, oamenii se înădușă, se otrăvesc în grădinițe. Eu sunt dispus să scot motanii din Primărie, de la socialiști până la liberali. Eu sunt apolitic, nici Plahotniuc nu m-a luat, nu m-a îmbrobodit, nici comuniștii. Eu îi chem pe toți cei plecați să vină, să facă business și îi asigur că nicio „borsetcă” nu o să le fure business-ul. Pe data de 21, eu dacă intru în Primărie, din prima zi șobolani care umblă toată ziua prin Primărie cu diferite liste și scheme o să fugă pe Albișoara, o să le sfârâie papucii”, a declarat vehement Ivan Diacov. 

Ivan Diacov este fratele democratului Dumitru Diacov și fost procuror-șef al municipiului Chișinău. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării