main logo
1726

Ion Sula, întrevedere cu ambasadorul SUA la Chișinău, Kent D. Logsdon

Președintele Partidului Social Democrat European (PSDE), Ion Sula, a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA la Chișinău, E. S. Kent D. Logsdon.

Ion Sula, întrevedere cu ambasadorul SUA la Chișinău, Kent D. LogsdonFoto: Știri.md

În cadrul întrevederii, interlocutorii au discutat despre rezultatele alegerilor locale generale, situația social-politică din Republica Moldova și prioritățile de viitor ale Partidului Social Democrat European, transmite Știri.md.

În context, liderul PSDE, Ion Sula, s-a referit la eforturile privind consolidarea unui pol social-democrat european de stânga în Republica Moldova. 

„Avem nevoie de o stângă europeană în Republica Moldova pentru a asigura parcursul european al țării și promovarea valorilor social-democrate, axate pe bunăstarea oamenilor”, susține Ion Sula. 

De asemenea, acesta a reiterat că viitorul Moldovei este în marea familie europeană, iar PSDE va contribui în continuare la promovarea dezideratului european al țării.

La finalul discuțiilor, președintele PSDE a exprimat gratitudine pentru asistența oferită de SUA țării noastre în reformarea justiției pentru consolidarea statului de drept și a democrației. Părțile au convenit să continue dialogul bilateral în chestiuni de interes reciproc. La întrevedere a participat și vicepreședintele PSDE pentru cooperare internațională, Eremei Priseajniuc.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării